Tuesday, January 23, 2007

Make sure you receive BAS e-mails

We've put together some instructions for anyone having trouble with BAS emails being treated as spam or other email delivery problems. If you've tried what we've outlined in the PDF file and are still having email problems, call or e-mail us and we'll try to help you.

Also, we're still having occasional trouble with Cellular One and their text messaging system. If you using Cellular One then you may not receive your BAS text messages.

2 comments:

replicahorlogesnederland said...

Patchwork samen de prijs, het uiterlijk en de kwaliteit van deze replica horloges nederland het lijkt erop dat ik nog een winnaar kiezen. Ik denk dat mijn vader zal blij zijn als hij dit voor de kerst komt omdat ik denk dat hij is opgegroeid een beetje moe van zijn oude Submariner replica horloge. Dial heeft alle juiste gravures. Markers zijn goed gekloond en de handen hebben ook een goede glans. GMT de hand is alleen voor de
replica horloges panerai show, maar ik zou niet verwachten dat een GMT functie uit van een Japanse automatisch uurwerk. Bezel heeft precies de juiste kleuren en het ziet er bijna keramiek als op het origineel.

Zaak dikte is goed en het gewicht is ook goed in het algemeen dus geen zorgen hier. Two-tone geborsteld en gepolijst armband is net als op het origineel en het heeft schroeven voor eenvoudige armband aanpassing. Achterkant van de behuizing heeft de groene replica horloges rolex sticker met het serienummer en holografische sticker zodat alle details op hun plaats hier. Bezel roteert in beide richtingen en het heeft een goede langzamer solide klik.

Anonymous said...

En cualquier caso, esto sugiere entonces replicas relojes el tiempo vital y la complejidad que usted especifica - y estoy completamente de acuerdo con usted en que uno debe tener una experiencia razonable para estar seguro de sus gustos e inclinaciones antes de hacer la compra. Así que en un mundo perfecto, estos componentes están presentes en la temporada de tirar del gatillo en su primer
replicas de relojes agradable.